Війна Росії проти України – Арестович заявив про поразку РФ

Росія вже програла війну, розв’язану Путіном 24 лютого в Україні і зараз у РФ вирішується, як це все оформити та подати населенню, щоб не визнати власної поразки.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю Марку Фейгіну.

За його словами, Росія почне переконувати своїх громадян у тому, що РФ довелося відступити від “спецоперації”, щоби не змагатися з НАТО і не доводити до ядерної війни.

“На другий день після затоплення крейсера “Москва”, тобто на 51-у добу російського вторгнення в Україну ми можемо говорити, що війну Росія програла. Питання зараз в оформленні поразки Путіна”, – сказав політик.

За його спостереженнями, досягнення мети війни в Україні командування країни-агресора знову знизило, як відбувається після кожного провалу росіян.

“Що залишається Путіну? Завдати тактичного ядерного удару? Після цього Заходу доведеться домовлятися з Китаєм про усунення маніяка, який тримає весь світ у заручниках. Тому тут глухий кут. Ще один варіант: програти НАТО, а не українцям, бо це для Росії страшна ганьба. Для цього Путіну потрібна постійна ескалація та прямі зіткнення з НАТО, щоб можна було сказати своєму народу: ви ж не хочете війни з НАТО?”, – пояснив радник голови ВП.

На думку Арестовича, фінальне пояснення Путіна про припинення “спецоперації” в Україні звучатиме так: він зупинив криваву вакханалію, загрозу ядерної війни, а НАТО та розумні політики натиснули на українців та припинили війну.

Раніше ми писали, які “приємні сюрпризи” Арестович пообіцяв для окупантів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *