Переговори Росії та України – Путін оголосив про безвихідь у переговорах

Під час зустрічі Путіна та Лукашенка російський диктатор заявив, що українсько-російські переговори зайли в глухий кут, тому що Київ нібито не дотримується стамбульських домовленостей. У зв’язку з цим він хоче, щоб переговори проходили в Білорусі.

Про це він повідомив на своїй пресконференції.

Глава РФ подякував самопроголошеному президенту-маріонетці Білорусі за “хорошу організацію на своїй території кількох переговорних раундів” з Україною.

“Київ відійшов від стамбульських домовленостей, повернулися у тупикову ситуацію”, – висловився Путін, додавши, що він нібито має інформацію про зміну позицію української сторони щодо переговорів, проте подробиць він не знає.

Також російський диктатор детально поінформував свого білоруського “колегу” про хід так званої “спеціальної військової операції” в Україні та про переговорний процес Росії й України.

“Почати прямий діалог з українською стороною стало можливим завдяки особистим зусиллям президента Білорусі. Вважаємо, що білоруський майданчик цілком підходить для подальших контактів”, – сказав глава країни-окупанта Росії.

Важливо зауважити, що Білорусь наразі слугує плацдармом для ведення воєнний дій Росії проти України. З її території запускають російські ракети, там базується військова техніка РФ, звідти був наступ на північ України. Зважаючи на ці фактори, постає питання про доречність проведення переговорів у країні, яка фактично бере участь у війні, люб’язно надаючи агресору свої територіальні ресурси.

Раніше “Апостроф” писав про чергову абсурдну заяву білоруського диктатора Лукашенка, який назвав воєнні злочини, скоєні російськими окупантами, спецоперацією Британії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *