Юлія Тимошенко звернулася до партнерів щодо постачання зброї Україні

Війна у будь-якому разі закінчиться перемогою України, але щоб пришвидшити її, країні потрібна підтримка партнерів: посилення санкцій проти агресора, надання зброї та направлення заблокованих російських мільярдів на відновлення України.

Про це заявила глава партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко під час спілкування з закордонними журналістами в Чернігові.

“Я хотіла б, аби всі країни послідували прикладу Сполучених Штатів, які ухвалили рішення про ленд-ліз, про надання максимальної допомоги зброєю Україні. Сьогодні весь світ поділився на табір Добра і Зла, сірого немає. Немає нейтральних. Є ті, хто за добро, за правду, за справедливість, проти війни, і є ті, хто намагається зло “відбілити” і підтримати”, – зауважила Юлія Тимошенко.

За її словами, саме від непохитності країн-партнерів залежатиме, як швидко Україна переможе у війні з Росією, і тим самим захистить європейські народи від можливого вторгнення.

“Саме тому, що весь вільний світ об’єднався навколо нас, нам не можна це зло, яким є країна-агресор, залишити без покарання. Країни мають зрозуміти, що якщо не зупинити те, що відбувається з Україною, то біда прийде до кожного народу. Людство мусить позбавитися від війни, насильства, тероризму. Дайте нам зброю, про яку ми просимо, посильте санкції, спрямуйте заблоковані російські мільярди на відновлення України. І ми знищимо рашистське зло та захистимо Вільний Світ!” – закликала лідерка “Батьківщини”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *