Медведєв написав про Україну – як Кремль планує знищувати українців

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що Україна створює фейки про військові злочини російської армії, і сама наша держава разом з її історією є фейком. Також він пригрозив Україні долею фашистської Німеччини.

Про це російський політик написав у Telegram.

На його думку, зображення літака “Примари Києва” взято з комп’ютерної гри, а Маріупольський пологовий будинок та трагедія у Бучі, яка викликала жах у всього світу, – фейки, які “визріли в цинічній уяві української пропаганди”.

“… скажені звірі з нацбатів і тероборони готові мимохідь убити своїх мирних жителів. Все тому, що глибинне українство, підживлене антиросійською отрутою і брехнею з приводу своєї ідентичності, – це і є один великий фейк. Цього явища ніколи не було в історії. І зараз немає”, – написав Медведєв.

Він також нагадав убивство Павлом Судоплатовим Євгена Коновальця у Роттердамі за допомогою бомби у цукерковій коробці та пригрозив, що таких “подарунків” буде ще чимало.

“Змінити криваву та повну брехливих міфів свідомість частини нинішніх українців – найважливіша мета”, – заявив представник країни-агресора.

“Не варто дивуватися, що Україну, яка ментально перетворилася на Третій рейх, яка записала в підручники з історії імена іуд та нацистських посіпак, його ж доля і спіткає. Туди їй і дорога, такій Україні! Як і окремим виродкам, які вважають себе вправі подібну Україну представляти” , – додав Медведєв.

Раніше ми писали, що окупантів РФ, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *