Переговори Україна Росія – що сказав Зеленський, відео

Незважаючи на те, що Росія заявила про відведення військ від Києва та Чернігова, окупанти все ще зберігають потенціал для нових атак.

Про це йдеться у відеозверненні президента Володимира Зеленського, опублікованому увечері 29 березня.

Упевнений, ви сьогодні бачили новину, що російське військове відомство нібито вирішило скоротити бойові дії на київському та чернігівському напрямах. Що ж, так можна сказати і про Чорнобаївку: ніби російська авіація просто вирішила поменше літати, а російська техніка — поменше їздити… Ситуація не стала легшою, масштаб викликів не зменшився. Російська армія все ще має значний потенціал для продовження атак проти нашої держави. У них ще багато техніки і вистачає абсолютно безправних людей, яких вони можуть відправити в котел війни. Тому ми не розхолоджуємося, не знижуємо наші оборонні зусилля. Як на Півночі нашої держави, так і у всіх інших регіонах України, куди тимчасово зайшли російські війська“, – сказав президент.

Як повідомляв “Апостроф”, прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що попри те, що Росія відвела “невелику кількість” військ від української столиці, загроза Києву та Україні все ще реальна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *