Війна в Україні – онлайн хроніка 27 березня – останні новини

Україна 32-й день веде запеклі бої із російськими окупантами. За місяць війни ворог зазнав значних втрат. Тільки до лікарень окупованого Севастополя щодня прибуває в середньому від 50 до 100 поранених. Морально-психологічний стан військ ворога залишається низьким. Окупанти продовжують тероризувати та залякувати місцеве населення, мародерствувати та викрадати людей.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка боїв 25 березня

‚Хроніка боїв 26 березня

______________________________________________________

07:25 Російські окупанти залишили по собі у Тростянці на Сумщині знищену інфраструктуру та заміновану лікарню, повідомив заступник голови обласної військової адміністрації Тарас Савченко:

Ми побачили величезні руйнування. Ми побачили десятки одиниць спаленої техніки, як цивільної, так і військової. Повна відсутність будь-яких комунікацій, зокрема зв’язку, світла, води… Ситуація жахлива. Останніми днями була під обстрілом лікарня, вона замінована“.

07:15 Російські окупанти могли насильно вивезти до РФ вже близько 40 тисяч українців, заявила Ірина Верещук. Також вона розкритикувала ідею “Червоного Хреста” відкрити своє представництво для роботи з насильно депортованими в РФ українцями в Ростові-на Дону.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *