Війна Росії проти України – Подоляк назвав два руйнівні для РФ процесу

В Офісі президента України назвали два основні процеси, які сприяють руху Росії до краху.

Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив радник голови ВП Михайло Подоляк.

По-перше, у частині російських регіонів була спроба проведення часткової мобілізації – особливо це торкнулося найбільш депресивних та “мовчазних” регіонів. Але навіть там у людей почалася паніка – щоби її зняти, спікери російського Міноборони вийшли на публіку з дивною заявою: мобілізація справді відбувається, але її організували нібито українські спецслужби.

Незважаючи на те, що українські фахівці якісно проводять інформаційно-психологічні операції на території держави-агресора, керівництво останнього до кінця намагається виправдати власне бажання компенсувати строковиками все більші втрати живої сили під час агресивної війни проти України.

По-друге, топ-чиновники РФ після початку повномасштабного вторгнення категорично намагаються уникати будь-якої публічності – багато хто з них зник з публічного поля зору. На перший план стали виходити пропагандисти та менш помітні топ-чиновники, багатьох із яких свого часу “списали”. Яскравий приклад цього – Дмитро Медведєв, екс-президент і прем’єр-міністр, нині – заступник голови Ради безпеки РФ.

Саме його поява в публічному полі безпосередньо вказує на те, що реальна панівна еліта відмовляється від публічної лояльності і шукає можливість так чи інакше втекти з “російського військового корабля””, – заявив Подоляк.

Раніше ми також повідомляли про те, що озвучено дві версії раптового зникнення міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *