Війна в Україні – Путін кинув у бій вже 75% БТГр – новини України

Нацистський режим Володимира Путіна задіяв проти України вже 75% батальйонно-тактичних груп російської армії.

Про це повідомляє ABC News.

За даними Пентагону, бойова міць Росії (яку вона зібрала в Білорусі та в західній частині Росії) ще до вторгнення в Україну вперше впала нижче за 90%. Це свідчить про великі втрати озброєння та особового складу серед росіян.

“Кількість російських ракет, випущених в Україні, залишається вищою за 1 100. Здебільшого російські війська, як і раніше, стоять навколо Києва на тих же відстанях, які ми чули більше тижня – за 15 кілометрів або близько того на північ, захід і за 30 кілометрів на схід”, – заявили в оборонному відомстві США.

Водночас, Пентагон не бачить ознак того, що Білорусь готується до наступу в Україну чи має домовленості про настання з Росією. Також зазначається, що сирійських найманців в Україні наразі немає, а бойовики з ПВК “Вагнера” не рухаються далі за Донбас.

Раніше ми повідомляли, що у зв’язку із величезними втратами країни-агресора Росії на війні проти України Путін намагається відправити на смерть і білоруських військових. У Білорусі починають закликати людей відмовлятися від участі у війні інтереси божевільного диктатора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *