Путіна готові усунути російські олігархи – українська розвідка дізналася про зустріч двох олігархів

Західні санкції проти російських олігархів завдали потужний удар по їхніх статках. У зв’язку з цим у Москві відбулась зустріч російського олігарха Петра Авена та казахського мільярдера Олександра Машкевича, під час якої Авен відмітив роздратування росолігархів політикою Путіна.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки України.

За інформацією розвідки, представники російського великого бізнесу зараз шукають можливості впливу на Путіна або на його близьке оточення з силового блоку, проте ситуацію значно ускладнює жорстка ізоляція диктатора: він практично нікого до себе не підпускає. Особливо це стосується олігархів, яких він вважає “ненадійними”.

Втім, великий російський бізнес вже готовий до найрадикальніших кроків. Окремі олігархи навіть обговорюють оплату фізичного усунення Путіна”, – інформують у розвідці.

Інформація про олігархів, які провели зустріч:

Петро Авен: російський політик та підприємець. Президент ВАТ Акціонерний комерційний банк «Альфа-Банк». За версією Forbes, у 2021 році посів 30-е місце у списку 200 найбагатших бізнесменів Росії, володіючи особистим статком у $5,3 млрд.

Олександр Машкевич: казахстанський мільярдер, родом з Киргизії, громадянин Канади, проживає в Тель-Авіві. За версією Forbes, у 2016 році його статок складав $1,5 млрд.

Раніше “Апостроф” повідомляв про те, що Франція заморозила 22 млрд євро активів Центрального банку РФ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *