Війна в Україні – Україна закликала не пускати РЖД до країн Європи

Україна звернулася до всіх країн Європи та Азії із закликом розірвати будь-яке залізничне сполучення з Російською Федерацією. Для цього Укрзалізниця направила відповідне звернення до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з РФ.

Про це повідомляє офіційний Telegram-канал відомства.

“Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з рф, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною. Також закликаємо припинити будь-яку взаємодію систем та виключити РЖД з усіх міжнародних організацій”, – пишуть в УЗ та нагадують всім росіянам, що вони вже не зможуть нікуди полетіти та поїхати.

Більше того, у відомстві наголосили, що будь-який залізничник, який буде виконувати злочинні накази та везти ворожу техніку і окупантів до кордонів України, є таким самим вбивцею.

Українські залізничники навіть не збираються переставати працювати, не дивлячись на обстріли, що тривають п’ятий день. Вони готові виконувати свої обов’язки до перемоги.

“Українські залізничники мають залізні нерви і не тільки… А ти, росія, дірява, як твої вагони! Весь світ пишається нами, українці! Весь світ зневажає вас, російські окупанти!”, – заявили в УЗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *