Санкції проти Росії – Мінінфраструктури домагається заборони в’їзду транспорту РФ до ЄС

Міністерство інфраструктури працює над налагодженням логістики в країні, оперативною евакуацією громадян і протидіє намаганням агресора просуватися країною.

Про ці питання йшлося на зустрічі президента України Володимира Зеленського і міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

“Президент просив передати, що він щиро дякує десяткам тисяч дорожників, залізничників, портовиків і моряків, інспекторів безпеки за героїчну та важливу роботу. Вам дякує вся Україна”, – написав міністр у Facebook.

За його словами, паралельно з роботою всередині країни тривають постійні комунікації з міжнародними партнерами.

“Робимо все, щоб російські літаки, потяги, кораблі та вантажівки більше не могли пересуватися Європою. Щоб єдиною відповіддю для окупанта від всіх європейських диспетчерів була одна – go f*** yourself”, – коментує Кубраков.

Він зазначив, що велика президентська команда працює зараз над багатьма процесами, в пріоритеті – забезпечення армії допомогою наших партнерів.

“А далі нас всіх чекає масштабна та всеохопна розбудова країни”, – додав голова Міністерства інфраструктури.

Нагадаємо, вчора РЖД запрошувала про можливість “гуманітарної” співпраці з Укрзалізницею. У відповідь диспетчер запропонував їм піти “услід за російським кораблем”. В УЗ зазначили, що відповідь диспетчера є офіційною позицією компанії, а будь-яка співпраця з РФ припинена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *