Обстріл пологового будинку та лікарні у Маріуполі 9 березня – Володимир Кличко звернувся до світової громадськості, відео

Всесвітній чемпіон з боксу Володимир Кличко записав потужне відеозвернення англійською мовою до міжнародної спільноти після обстрілу російськими нацистами пологового будинку та лікарні в Маріуполі.

У мережі з’явилось відповідне відео.

“Моє серце обливається кров’ю. Часто кажуть, що перша жертва війни – це правда. Так, так і є. Як ви можете бачити в Росії. Але знаєте що? Найнепереборніші жертви – це діти! Діти гинуть зараз! Подивіться на ці фотографії! Це конкретний і реальний результат так званої путінської спеціальної операції, коли він не вбиває цих ангелів, він вбиває їхніх батьків, знищує їхні будинки, школи”, – сказав Кличко.

Володимира Кличка, як і кожного українця, глибоко вразило таке цинічне бомбардування пологового будинку та лікарні в Маріуполі – від будівлі майже нічого не залишилось.

“Нападати на дітей означає нападати на життя. На саму цивілізацію. Якщо ви не хочете бачити ці фотографії, ви не повинні відвертатися. Ви повинні зупинити путінську війну, ЗАРАЗ!”, – наголосив боксер.

Раніше “Апостроф” повідомляв про реакцію британського прем’єр-міністра на жахливі злодіяння путлерівського режиму проти мирних людей, особливо після обстрілу пологового.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *